Gästlägenhet


Gästlägenhet

Nyttjande av gästlägenhet Brf Paradiset i Partille.


Lägenheten kan hyras av medlem i Brf Paradiset i Partille och kostar 200:-/natt oavsett hyreslängd. Lägenheten rymmer ca 4 bäddar (en bäddsoffa och en våningssäng). Den får som längst hyras 2 veckor i sträck av samma medlem. Skulle ingen annan bokning ligga i systemet när de 2 veckorna har gått går det bra att lägga in en ny bokning direkt i anslutning till den första. Man får ha max 2 aktuella bokningar åt gången.


En deposition på 500:- lämnas till föreningen i samband med att bokningen tas i bruk. Denna får man tillbaka om lägenheten lämnas städad och alla inventarier är hela och finns kvar. Lakan ingår ej.


Bokning görs till: bokning@55555.se


Övernattningslägenheten är en förmån för medlemmarna i Brf Paradiset i Partille. För att undvika missbruk av denna måste följande regler följas.Lägenheten får enbart lånas ut av bostadsrättsinnehavaren till person man känner som är på besök hos den samme, ej till okända parter.

Lägenheten är rökfri och husdjursfri.

Efter klockan 23.00 ska det vara tyst i lägenheten.


Vid överträdelse av dessa regler betalas ingen deposition tillbaka och den som vid tillfället har hyrt lägenheten kan bli nekad att hyra igen vid allvarlig överträdelse.
Copyright

FELANMÄLAN OCH FASTIGHETSSKÖTSEL


Vår fastighetsskötsel och felanmälan sköts av vår tekniska förvaltare SBC. De nås på telnr:

0771-722 722 eller: http://www.sbc.se/kontakt/felanmalan/


Måndag - Fredag: 07:00 - 21:00

Lördag - Söndag: Ring jouren vid akuta problem. Låsinväst jour tel nr: 031 - 210 400

Paradisvägen 2, 433 31 Partille

styrelsen@brfparadisetipartille.se

0760-252537

KONTAKTA OSS